Ook wij staan in 2018 weer op de TIV Hardenberg, het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland!
Registratie TIV 2018 via www.evenementenhal.nl/tiv-hb met registratiecode 61717333

Rubber & PolyurethaanElk type bekleding heeft zijn eigen specialiteit…

  1. Polyurethaan wiel met ruitprofiel
 
 

Polyurethanen

 

Voor het bekleden van walsen en rollen kunnen behalve rubber ook polyurethanen worden toegepast. Polyurethanen zijn kunststoffen met, aan rubber gelijkwaardige, elastische eigenschappen. De opvallendste kenmerken van Polyurethanen zijn de zeer goede hechting op metalen en de hoge slijtvastheid.

Polyurethaan wordt in een chemische reactor onder vacuüm, met toevoeging van warmte, geproduceerd. De Polyurethaan wordt onder atmosferische druk in open matrijzen gegoten. Om een goede hechting te realiseren wordt de kern vooraf intensief en zorgvuldig gereinigd. Door het uithardingproces, in speciale ovens, worden de vereiste mechanische eigenschappen verkregen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen in diverse hardheden. De mechanische eigenschappen van de Polyerethanen zijn te vinden in de tabellen.

Preview PDF schema PDF icoonDownload hier het schema: "Eigenschappen en bestendigheden van polyurethanen" als PDF bestand.

 

Het Bedrijf

Al meer dan 30 jaar flexibel in rubber. Kennis, ervaring, objectiviteit en service, maar ook onze korte levertijden vormen de basis voor een solide relatie met onze opdrachtgevers. Als het op de levering en/of bekleding van walsen aankomt, dragen wij zorg voor een probleemloze en storingsvrije productie voor uw bedrijf.

Facebook like buttonVolg ons op Facebook LinkedIn verbind buttonVerbind via LinkedIn

Offerte Aanvragen

Bij Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. kunt u online een offerte aanvragen. Dit kan eenvoudig door ons webformulier in te vullen. Dit formulier wordt na verzending door ons verwerkt waarna we spoedig contact met u zullen opnemen.

Ga direct door naar ons offerteformulier.

 

BETROUWBAAR, SNEL & KWALITEIT

Handshake

Kwaliteit, kennis, ervaring, objectiviteit en service, alsmede een korte levertijd, vormen een solide relatie, die wij met onze opdrachtgevers onderhouden. Daarom is Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. een betrouwbare en flexibele partner.

 
 

SCHICKENDANTZ WALSBEKLEDING
NEDERLAND B.V.

Marconistraat 25
6902 PC Zevenaar
KvK nr: 9092333
Tel: +31 (026) 3116363
E-mail:

© Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. 2012 - Alle rechten voorbehouden. | voorwaarden