Ook wij staan in 2018 weer op de TIV Hardenberg, het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland!
Registratie TIV 2018 via www.evenementenhal.nl/tiv-hb met registratiecode 61717333

WalsbekledingTransport & Reparatie, Schickendantz is meer dan walsbekleding alleen…

  1. Moosgummi slijpen
 
 

Transport

 
Transport

Bij Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. staat flexibiliteit voorop en wij bieden dus de mogelijkheid uw goederen te laten vervoeren door onze eigen transportservice. Met deze mogelijkheid weet u zeker dat transportschade door overslag of onnauwkeurigheid tot het absolute minimum wordt beperkt. Wij halen uw goederen op en leveren deze goederen ook weer op de afgesproken leveringsdatum bij u af. Schickendantz Walsbekleding beschikt over een transportbus inclusief aanhanger waardoor wij uw goederen kunnen transporteren. De maximale capaciteit van van het transport is 1500 kg.

Wilt u meer over deze service weten? Neem dan contact met ons op.

 

Het Bedrijf

Al meer dan 30 jaar flexibel in rubber. Kennis, ervaring, objectiviteit en service, maar ook onze korte levertijden vormen de basis voor een solide relatie met onze opdrachtgevers. Als het op de levering en/of bekleding van walsen aankomt, dragen wij zorg voor een probleemloze en storingsvrije productie voor uw bedrijf.

Facebook like buttonVolg ons op Facebook LinkedIn verbind buttonVerbind via LinkedIn

Offerte Aanvragen

Bij Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. kunt u online een offerte aanvragen. Dit kan eenvoudig door ons webformulier in te vullen. Dit formulier wordt na verzending door ons verwerkt waarna we spoedig contact met u zullen opnemen.

Ga direct door naar ons offerteformulier.

 

BETROUWBAAR, SNEL & KWALITEIT

Handshake

Kwaliteit, kennis, ervaring, objectiviteit en service, alsmede een korte levertijd, vormen een solide relatie, die wij met onze opdrachtgevers onderhouden. Daarom is Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. een betrouwbare en flexibele partner.

 
 

SCHICKENDANTZ WALSBEKLEDING
NEDERLAND B.V.

Marconistraat 25
6902 PC Zevenaar
KvK nr: 9092333
Tel: +31 (026) 3116363
E-mail:

© Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. 2012 - Alle rechten voorbehouden. | voorwaarden