Ook wij staan in 2018 weer op de TIV Hardenberg, het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland!
Registratie TIV 2018 via www.evenementenhal.nl/tiv-hb met registratiecode 61717333

WalsbekledingAdvies & Transport, Schickendantz is meer dan walsbekleding alleen…

  1. Moosgummi slijpen
 
 

Advies

 

Wij geven een gedegen en objectief advies, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in tal van industrieën, onafhankelijk van ons leveringsassortiment of onze productiemogelijkheden. Beklede walsen en rollen komen in vrijwel ieder productieproces voor. Zo uiteenlopend als deze processen kunnen zijn, zo uiteenlopend kunnen de eigenschappen van de bekledingen zijn.

Hardheid, bestand zijn tegen slijtage, oliën, oplosmiddelen, chemicaliën, hoge of lage temperaturen en natuurlijk het gebruiksdoel zijn factoren die bepalend zijn voor de keuze van het meest geschikte bekledingsmateriaal of eisen, die vooral in de levensmiddelen-industrie worden gesteld (FDA, USDA), beïnvloeden die keuze. Dat betekent dat het leveren van een rol- of walsbekleding meestal geen standaardaangelegenheid is, maar maatwerk, afgestemd op de specifieke bedrijfseisen. Intensief overleg tussen afnemer en leverancier is daarom nodig. Kennis van zaken, juist ook bij de leverancier. Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. beschikt op dit gebied over de nodige kennis en stelt u deze desgewenst vrijblijvend ter beschikking.

 

Het Bedrijf

Al meer dan 30 jaar flexibel in rubber. Kennis, ervaring, objectiviteit en service, maar ook onze korte levertijden vormen de basis voor een solide relatie met onze opdrachtgevers. Als het op de levering en/of bekleding van walsen aankomt, dragen wij zorg voor een probleemloze en storingsvrije productie voor uw bedrijf.

Facebook like buttonVolg ons op Facebook LinkedIn verbind buttonVerbind via LinkedIn

Offerte Aanvragen

Bij Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. kunt u online een offerte aanvragen. Dit kan eenvoudig door ons webformulier in te vullen. Dit formulier wordt na verzending door ons verwerkt waarna we spoedig contact met u zullen opnemen.

Ga direct door naar ons offerteformulier.

 

BETROUWBAAR, SNEL & KWALITEIT

Handshake

Kwaliteit, kennis, ervaring, objectiviteit en service, alsmede een korte levertijd, vormen een solide relatie, die wij met onze opdrachtgevers onderhouden. Daarom is Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. een betrouwbare en flexibele partner.

 
 

SCHICKENDANTZ WALSBEKLEDING
NEDERLAND B.V.

Marconistraat 25
6902 PC Zevenaar
KvK nr: 9092333
Tel: +31 (026) 3116363
E-mail:

© Schickendantz Walsbekleding Nederland B.V. 2012 - Alle rechten voorbehouden. | voorwaarden